Particulieren

Particulieren

Particulieren

Je eigen digitale creativiteit kunnen ontwikkelen in een plezierige en ongedwongen omgeving moet voor iedereen bereikbaar zijn. Op deze manier kun je de genoegdoening ervaren om zelf iets te leren.
Waardoor je dat direct kunt toepassen. Daardoor bieden wij bij de School voor de Kunsten verschillende cursussen op het gebied van digitale fotografie, fotobewerking, animatiefilm, videobewerking en nieuwe media. En alle cursussen zijn op basis van groepslessen maar er kunnen in overleg ook privélessen gegeven worden. Iedereen kan zich ongeacht het niveau inschrijven voor de cursus van zijn of haar keuze.

U kunt zich hiervoor inschrijven via onze website of via die van de School voor de Kunsten.

 

Cursus digitaal fotograferen – beginners

Cursus digitaal fotograferen – beginners

Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ‘analoge’ fotograaf. Op een eenvoudige manier wordt de werking van een digitale fotocamera uitgelegd. Daarnaast maak je kennis met de verschillende soorten fotografie. Verder werk je aan de hand van kleine praktijkopdrachten en ervaar je de uitwerking op je foto’s. De techniek komt op eenvoudige manier aan bod. Daarnaast bespreken we onder andere witbalans, diafragma, sluitertijd, ISO, belichtingscompensatie. Bovendien wordt er aandacht besteed aan fotografische technieken zoals scherpte/diepte, zoomeffecten en bewegingsonscherpte. Iedereen is van harte welkom op deze cursus digitale fotografie.

Aantal lessen:
10 lessen van 2 uur per les

Leeftijd:
Vanaf 16 jaar

Kosten:
€ 146,50 per deelnemer

Locatie:
Bovendonk 111 in Roosendaal

Tijden:
Iedere woensdag van 19:30 tot 21:30

Startdatum:
22 september 2021

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@digitalcreativity.nl

 

Jaaropleiding Digitale Fotografie - leerjaar 1

Jaaropleiding Digitale Fotografie – leerjaar 1

Tijdens deze jaarcursus ga je wat dieper in op alle aspecten van fotografie. Daardoor kunt u rustig de tijd nemen om digitale fotografie beter te leren begrijpen. Tegelijkertijd leert u op een aangename wijze. Verdieping, ontwikkeling,ontplooiing en plezier in fotografie zijn daardoor belangrijke elementen. Bovendien werken we in de lesruimte evenals daarbuiten. Waardoor de cursist aan de hand van opdrachten, thema’s en uitwerkingen fotografie beter zal gaan begrijpen. Deze jaarcursus is het begin van een fotografieopleiding. In het totaal duurt de complete opleiding 3 jaar maar kun je na ieder jaar besluiten om te stoppen. Waardoor je vrij in je keuze bent.

Aantal lessen:
35 lessen van 2 uur per les

Leeftijd:
Vanaf 16 jaar

Kosten:
€ 365,00 per deelnemer

Locatie:
Bovendonk 111 in Roosendaal

Tijden:
Iedere maandag van 19:30 tot 21:30

Startdatum:
20 september 2021

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@digitalcreativity.nl

 

Inschrijfformulier cursus:

School voor de Kunsten Roosendaal