Digital Creativity31-03-2021: Het verhaal van het Digital Creativity cycling team

31-03-2021: Het verhaal van het Digital Creativity cycling team

Het verhaal van het Digital Creativity cycling team is niet zomaar een verhaal. Het is het verhaal van een groep vrienden die al bijna dertig jaar samen zijn. Een groep die elkaar op het voortgezet onderwijs is tegengekomen en vanaf deze tijd gezamenlijk optrekt. Het is het verhaal over de levensweg die ieder van hen bewandeld heeft. De keuzes die iedereen gemaakt heeft, de voorspoed en de tegenslagen die zij ondervinden. Desalniettemin vormen zij al decennialang een hechte vriendengroep. Ondanks de onderlinge verschillen in werk, beleving en opvatting, is de groep nog steeds bij elkaar. Welke richting het leven ook opgaat, het is altijd beter wanneer je goede vrienden om je heen hebt.
Het verhaal van de wielersport verschilt niet zoveel van onze eigen levensweg. Er zijn vele overeenkomsten te herkennen. Ook daar hebben de wielrenners een eigen persoonlijkheid, een eigen karakter met positieve én negatieve eigenschappen. Net als in het echte leven kunnen individuen ook een verschil maken. Maar of je uiteindelijk de race wint, wordt voor een groot deel bepaald door de samenwerking binnen het team.
Het verhaal van Digital Creativity cycling team is een beetje het verhaal van mij als ondernemer. Ondernemen is ook een wedstrijd met hoge pieken en diepe dalen. Een wedstrijd van de lange adem en een klein beetje geluk. Daarom prijs ik mij gelukkig dat ik de trotse sponsor van het Digital Creativity cycling team kan en mag zijn. Ondanks dat niet iedereen van de groep actief is binnen het wielrennen beschouw ik dit toch als mijn bijdrage aan de hele vriendengroep.

Met vriendelijke groet,

Christian Godschalk,

Eigenaar Digital Creativity