Het team

Maak kennis met ons team

Christian Godschalk

Christian Godschalk

Hallo allemaal, Ik ben Christian Godschalk en ik ben de oprichter van Digital Creativity. Na mijn studie mediavormgeving aan de kunstacademie van Antwerpen, ben ik bij een centrum voor de kunsten terecht gekomen. Na een bezuiniging heb ik de sprong naar het ondernemerschap gemaakt. Eerst als ZZP-er en later als werkgever aan een team van enthousiaste mensen. Mijn voorliefde voor technologie en mijn creativiteit zijn uitstekende middelen om mijn grote droom te verwezenlijken: Een wereld waarin iedereen technologie creatief gaat gebruiken en daarmee innovaties kan aanjagen. Heb je een vraag? Aarzel niet en neem direct contact op! Ik of een van mijn collega’s zal uw vraag snel beantwoorden. 

Samantha Klein

Samantha Klein

Hallo! Ik ben Samantha en werk nu een paar jaar voor Digital Creativity als event manager. Ik richt me voornamelijk op de kinderfeestjes en evenementen die wij organiseren, maar daarnaast sta ik ook voor de klas als workshopleider. Dankzij de opleiding CMV en mijn ervaring met animatiewerk kan ik mij goed verplaatsen in de leefwereld van kinderen en weet ik als geen ander hoe ik hen kan vermaken. Dit vind ik dan ook erg leuk om te doen! Als kinderen met een glimlach naar huis gaan, is mijn missie geslaagd!

Patricia Ijpelaar

Patricia IJpelaar

Mijn naam is Patricia IJpelaar. Voor mijn baan bij Digital Creativity heb ik jarenlang met kinderen en in de gehandicaptenzorg gewerkt. Ook heb ik verschillende banen op kantoor gehad. Ik werk nu ruim een jaar voor Digital Creativity als workshopleider/docent. Daarnaast doe ik ook de administratie, denk daarbij aan facturatie, workshops inplannen, etc. Deze werkzaamheden, samen met het les geven, maakt mijn baan uitdagend en veelzijdig. Met veel plezier werk ik voor deze organisatie. Het leukst aan werken met kinderen, vind ik de eerlijkheid en de respons die ik soms van hen krijg tijdens een workshop. Dat ik ze ook nog vaardigheden mag leren van nieuwe media, maakt dat ik de leukste baan van allemaal heb.

Sofie Dielemans

Sofie Dielemans

Al vrij vroeg, op mijn twaalfde, liep ik maatschappelijke stage bij Christian. Dit beviel zo dat ik bleef plakken en mijn stage voor mijn opleiding media vormgeving ook bij zijn bedrijf ging doen. Ook nu werk ik nog voor Digital Creativity. Zo help ik bijvoorbeeld bij het uitvoeren van de workshops. Ik geef de leerlingen praktische tips en help ze bij het oplossen van allerlei problemen, zowel op het gebied van techniek en vormgeving. Verder sta ik ook model bij de fotografiecursussen. Ik vind het een uitdaging om mensen van verschillende leeftijdscategorieën kennis te laten maken met de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. De contacten met mensen en hun leerprocessen inspireert mij dan ook weer op persoonlijk vlak.

Esther Kohler

Esther Köhler

Hallo allemaal! Ik ben Esther en mag het team van Digital creativity komen versterken. Na mijn bachelor kunstgeschiedenis ben ik de docentenopleiding aan de Universiteit Utrecht gaan doen. Naast beeldende kunst ben ik me daar ook gaan bezighouden met andere kunstvormen zoals dans en film. Bij Digital creativity mag ik mijn kennis delen met leerlingen van alle leeftijden. Doordat ik op veel verschillende scholen en klassen kom, is elke dag anders en nooit saai!

Blanco

Sjoerd van Beurden

Hier volgt later meer…

Blanco

Tim Hartendorp

Mijn naam is Tim Hartendorp uit Roosendaal.
Bij Digital Creativity ben ik actief in een combinatiefunctie. Enerzijds sta ik een aantal dagen in het onderwijs als Digital Creacoach, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Daarnaast vervul ik naast Christian als commerciële duizendpoot een belangrijke rol binnen de organisatie. Het innovatieve karakter van Digital Creativity spreekt mij enorm aan, waardoor ik met mijn commerciële ervaring bij wil dragen aan een gezonde groei van het bedrijf. Mijn persoonlijkheid wordt vaak gekenmerkt als spontaan, goedlachs, creatief, intuïtief en als mensen mens. Het is dan ook mijn kracht om samen met onze klanten altijd te streven naar duurzame samenwerkingen, waarbij ik graag denk in mogelijkheden.