Digital CreativityWat doen we?

Wij ontwikkelen en geven lessen, trainingen, cursussen, demonstraties en lezingen voor het onderwijs. Denk daarbij aan losse workshops, projecten of langdurige leerlijnen. Bovendien werken we voor alle doelgroepen en niveaus van jong tot oud en van leerling tot leerkracht. Ook bieden we een aantal praktische oplossingen voor werkdrukvermindering bij leerkrachten en stimuleren we techniekonderwijs.

Daarnaast hebben we voor het bedrijfsleven een aantal interessante activiteiten ontwikkeld zoals persoonlijke trainingen, workshops en bedrijfsuitjes. Aangezien ons unieke brede aanbod van technieken er voor iedereen is bieden wij digitale fotografie, film, green screen, holografie, augmented reality, digital drawing, fotobewerking, virtual reality, kunstmatige intelligentie, gamedesign, 3D-print en nog veel meer!

Heb je snel een vraag? Neem direct contact op!
Telefoonnummer: 0165 233 001
WhatsApp: 06 21207897
E-mailadres: info@digitalcreativity.nl

“Als je het wezen van iets begrijpt kom je tot de eenvoud.”
Steve Jobs

Wie zijn wij?

Bij Digital Creativity willen we iedereen leren om technologie op een creatieve manier te gebruiken. Daardoor werken we voornamelijk voor onderwijs op het gebied van cultuureducatiedigitale geletterdheidmediawijsheid en techniekonderwijs. Daarnaast zijn wij actief op meer dan 400 scholen in binnen- en buitenland. Digital Creativity heeft als doelstelling om iedereen technologie als creatief instrument te laten omarmen. Zonder investeringskosten en gewapend met een breed palet aan technieken werken wij op een laagdrempelige en persoonlijke manier met mensen. Daarmee wordt zelfs de meest ingewikkelde technologie begrijpelijk en toepasbaar.

“Als je het niet simpel kan uitleggen, begrijp je het zelf niet goed genoeg.”
Albert Einstein

Waarom doen we dat?

Digital Creativity gelooft dat door creatieve implementatie van technologie onderwijsinnovatie aangejaagd wordt. Waardoor kennis blijft bij leerlingen beter hangen wanneer ze ervaringsgericht aan de slag gaan met nieuwe technieken. Aangezien de combinatie van vakoverstijgend werken en efficiëntie er toe kan leiden dat de werkdruk voor de leerkracht afneemt. Daarmee de aantrekkelijkheid voor de leerling zal toe nemen.

Heb je snel een vraag? Neem direct contact op!
Telefoonnummer: 0165 233 001
WhatsApp: 06 21207897
E-mailadres: info@digitalcreativity.nl

“Kennis geeft je de kans om het verschil te maken.”
Claire Fagin