Digital CreativityKinderfeestje-4 tot 6 jaar

Kinderfeestje-4 tot 6 jaar

Nieuw in ons aanbod: kinderfeestjes voor de leeftijd van 4 tot 6 jaar.
Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij een nieuw programma ontwikkeld, ideaal als eerste kinderfeestje. Wij beginnen het feestje met wat lekkers en limonade. Hierna gaan wij met 2 verschillende onderdelen aan de slag.

U kunt kiezen uit de volgende onderdelen:
– animatiefilms maken
In kleine groepjes gaan we aan de slag om op een hele simpele, maar leuke manier animatiefilms te maken. Kies je achtergrond, personages, bedenk een verhaal en… actie!

– leren coderen
Help! Er is een kat in nood! Spelenderwijs leren de kinderen de beginselen van het coderen. Door een robot te programmeren, kan deze de virtuele kat redden. Hoe verder we komen in het spel, hoe lastiger de opdrachten worden. Wie haalt de eindstreep?

– foto makeover
Altijd al willen weten hoe blauw haar je staat? Of ben je nieuwsgierig hoe je er later uit zal zien? Tijdens deze makeover ga je je eigen foto helemaal aanpassen hoe jij dat wilt. Geef jezelf een baard, een ander kapsel of een make-upje. Alles kan!

– magische kleurplaten
Weleens een kleurplaat gezien die tot leven komt? Nee? Kies dan voor deze activiteit! Iedereen kiest een magische kleurplaat uit en kleurt deze in. Met een tablet en een toverspreuk kunnen we jouw kleurplaat tot leven laten komen. Magisch!

Staat uw favoriete onderdeel er niet tussen? Neem contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Deelnemers:
Minimaal aantal deelnemers 6 en maximaal 15

Leeftijd:
4 – 6 jaar

Duur:
2 uur

Kosten:
€ 20,00 per deelnemer

Locatie:
Bovendonk 111 in Roosendaal (andere locaties in overleg)

Tijden:
In overleg

 

Heeft u interesse in deze workshop? Neem dan vrijblijvend contact op:

 

Ga terug naar de aanbodpagina